Vrijdag 12 augustus zijn wij de gehele dag gesloten.
Bestellingen en e-mails op maandag 15 augustus weer in behandeling genomen!

Lint bedrukken | bedrukt lint

Bedrukt lint

Met een bedrukt lint kunt met uw bedrijfsnaam/logo kunt u een persoonlijk tintje toevoegen aan uw geschenken. Het bedrukte lint met uw logo is herkenbaar en kan aangepast worden op uw huisstijl.

Bedrukt satijnlint

Het lint dat bedrukt moet worden moet natuurlijk wel een luxe en representatieve uitstraling hebben. Daarom maken wij gebruik van een satijnlint dat kwalitatief uitstekend te bedrukken is. Het satijnlint is een geweven lint met een lichte glans. Satijnlint wordt in de regel het meeste gebruikt voor het bedrukken van een logo en/of bedrijfsnaam.

Lintkleuren en drukkleuren

Het bedrukte lint is in ongeveer 50 verschillende kleuren lint leverbaar. Daarnaast zijn er een 30-tal drukkleuren waaruit u kunt kiezen. Bij deze drukkleuren kunt u kiezen uit 10 metallic kleuren die het bedrukte lint een nog luxere uitstraling geven. Daarnaast zijn er nog 20 matte kleuren beschikbaar.

Omdat wij met foliedruk werken is het bedrukken van het satijnlint alleen mogelijk in één drukkleur.

Het is tevens mogelijk met flexodruk full colour lint te bedrukken. Hierbij kunnen wij maximaal 4 drukkleuren drukken.

Afname bedrukt lint

Het bedrukken van lint is al mogelijk vanaf 500 meter (5 rollen a 100 meter). Deze afname geldt voor het bedrukt lint dat doormiddel van foliedruk gedrukt wordt. Zoals reeds eerder aangegeven is bij het bedrukken met foliedruk maar één drukkleur mogelijk.

Wilt u toch meerdere drukkleuren dan kan dat ook maar dan moet u rekening houden met een minimale afname van ongeveer 2500 meter.

Heeft u vragen over het bedrukken van lint of wilt u meer weten over de prijs van het bedrukken van lint neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

Bedrukt lint

Taal