Vrijdag 12 augustus zijn wij de gehele dag gesloten.
Bestellingen en e-mails op maandag 15 augustus weer in behandeling genomen!

Bedrukt zijdepapier

Bedrukt zijdepapier

Veel van onze klanten kiezen ervoor om zijdepapier te bedrukken met hun bedrijfslogo/naam. Bedrukt zijdepapier is een uitstekend marketing instrument om uw naamsbekendheid te vergroten.

Bedrukt zijdepapier is een veel branches toepasbaar. Veel kledingwinkels verpakken hun kleding in zijdepapier. Het zijdepapier is uitermate geschikt om te bedrukken want zorgt voor branding van het kledingmerk.

Bedrukt zijdepapier

Afname zijdepapier bedrukt

De minimale afname voor het bedrukken van zijdepapier is 10.000 vellen. Voor de meeste van onze klanten is een afname van 10.000 vellen bedrukt zijdepapier geen probleem. Het bedrukken van zijdepapier is aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld het drukken van eigen cadeaupapier.

Het meeste bestelde bedrukte zijdepapier is een wit vloeipapier bedrukt met één drukkleur. Vaak wordt een raster bedrukking gebruikt welke recht of schuin bedrukt wordt. Maar in principe is alles mogelijk bij het bedrukken van zijdepapier.

Zijdepapier bedrukt bestellen

Zijdepapier bedrukken is altijd maatwerk en het ontwerpt wordt in overleg met de klant gemaakt. Na goedkeuring van de proefdruk wordt het zijdepapier bedrukt.

Wilt u dus meer informatie over het bedrukken van zijdepapier kunt u even contact opnemen met een van onze medewerkers.

Taal