Bezorgen & Afhalen | Informatie over bezorging en afhalen van uw bestelling

Bezorgen & Afhalen

Decoma is een webshop en verstuurd daarom dagelijks vele pakketten. Kleine pakketjes, grote pakketten en ook pallet bezorgingen. Zodra wij uw bestelling binnen krijgen wordt deze verwerkt en dezelfde dag nog verstuurd mits alles op voorraad is en voor nieuwe/particuliere klanten de betaling voldaan is.

Mocht u in de buurt zijn en het pakket willen afhalen is dit uiteraard ook mogelijk, maar alleen op afspraak!

Bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen tot €15,00 (excl BTW) rekenen wij €9,95 kleine orderkosten en verzendkosten. Bij bestellingen van €15,00 tot €75,00 (excl BTW) rekenen wij € 3,95 exclusief 21% BTW in Nederland Deze kosten gelden voor levering op één adres. Moet de bestelling in delen geleverd worden en/of op meerdere adressen is dit altijd maatwerk en verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Vanaf €75,00 leveren wij bestellingen in Nederland gratis op één adres!

De verzendkosten voor leveringen in België en Duitsland bedragen €15,00 bij bestellingen tot € 25,00 exclusief 21% BTW. Bij bestellingen vanaf €25,00 rekenen wij €9,95 verzendkosten. Ook hierbij geldt dat het op één adres in België of Duitsland is.

Uiteraard kunnen wij ook naar andere landen leveren! De verzendkosten hiervoor worden berekend op basis van de bestelling en het gewicht. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze klantenservice.

Vanaf welk bedrag wordt mijn bestelling franco geleverd?

Wij leveren uw bestelling franco vanaf € 75,00 exclusief 21% BTW op één adres en alleen in Nederland.

Welke vervoerder gebruikt Decoma?

Wij laten onze pakketten al jaren bezorgen door de vervoerder GLS. Zij worden door ons als zeer prettig, professioneel en betrouwbaar ervaren.

Bij uitzondering maken wij gebruik van briefpost van PostNL. Dit kan alleen bij zendingen die door de brievenbus passen en zendingen waarbij bijvoorbeeld zaterdaglevering van toepassing is. Let op, bij deze speciale zendingen wordt extra verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe lang duurt het voor ik het pakket heb?

Zodra wij het pakket overgedragen hebben aan GLS duurt het binnen Nederland één werkdag voordat het bij u is. In enkele gevallen kan het voorkomen dat het een of twee dagen langer duurt. Pakketten naar België en Duitsland doen er 1 tot 3 werkdagen over.

Wij doen ons best om uw pakket zo snel mogelijk te versturen. Wij kunnen echter geen aflevergarantie geven, omdat er altijd iets mits kan gaan met het transport.

Houdt u er rekening mee dat wij het in oktober t/m december druk hebben en het iets langer kan duren.

Kan ik mijn pakket volgen?

Zodra wij uw pakketje hebben overgedragen aan GLS wordt deze aangemeld in het systeem. U ontvangt dan een email met daarin de track & trace code bij verzending. Met de track & trace code kunt u eenvoudig uw pakket op de speciale website van GLS volgen.

Afhalen

Ik wil mijn bestelling graag afhalen

Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen bij ons magazijn in Duiven. Bij het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de optie "afhalen". Zodra uw bestelling compleet is krijgt u van ons een melding dat uw bestelling afgehaald kan worden. Wij verzoeken u dan een afspraak maken om de artikelen af te halen. Dit kan via de mail of telefonisch

Omdat wij niet over een pinautomaat beschikken dient u er bij afhalen rekening mee te houden dat u alleen contant kunt betalen. U kunt uw artikelen ook vooraf afrekenen door te kiezen voor de betaaloptie bankoverschrijving of iDEAL . U betaalt dan vooraf en kunt de artikelen dan gewoon bij ons ophalen. De factuur wordt na afhalen per mail naar u toe gestuurd.

Wanneer kan ik langskomen?

In principe zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 - 16.00 uur. Om te voorkomen dat u voor een gesloten deur komt te staan verzoeken wij u om van te voren een afspraak te maken. Een afspraak maken kan telefonisch of via mail.

Taal