THEMA: Kerstdecoratie schotse ruit

Geschreven door | 23 augustus 2017

Naast verpakkingen hebben wij ook een luxe assortiment decoratie voor speciale gelegenheden. Ook dit jaar hebben wij weer een leuk assortiment kerstdecoratie in verschillende thema’s.

Een van deze thema’s is het schotse ruit thema. De stof in een bepaalde ruit wordt ook wel tartan genoemd. Dit jaar hebben wij verschillende artikelen welke voorzien zijn van een schotse ruit in rood en groen. Dit zijn de kleuren die bij een traditionele klassieke uitstraling horen.

Kerstdecoratie schotse ruit rood en groen

Kerstdecoratie schotse ruit rood en groen

Kerstdecoratie

Wat is nu mooier om Kerst te vieren in een bepaald thema. Bent u van klassieke kleuren dan is het thema in de schotse ruit echt iets voor u. De kerstdecoratie schotse ruit komt beschikbaar medio september en bestaat uit een tafelloper, kerstdecoratie en natuurlijk ook verpakkingen voor geschenken zoals bijvoorbeeld cadeauzakjes voorzien van deze tartan.

Om uw cadeautjes mooi te versieren hebben wij ook een mooi tartan cadeaulint waarmee u mooie strikken kunt maken als decoratie om een mooi geschenk.

De kerstdecoratie kunt u gebruiken voor de aankleding van uw winkel of etalage. Maar de decoratie schotse ruit is ook erg leuk als tafeldecoratie bij een mooi aangeklede tafel.

Het kerstthema schotse ruit zal beschikbaar zijn vanaf medio september. U kunt dit eenvoudig bestellen in onze webwinkel.

Bestel nu kerstdecoratie in onze webwinkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *