Kraft zakjes met stippen (NIEUW)

Geschreven door | 20 september 2016

Wij hebben weer een leuk artikel toegevoegd aan ons assortiment. Dit zijn de kraftzakjes met stippen. Deze kleine zakjes zijn zeer geschikt voor het snel en leuk verpakken van kleinere artikelen.

Kraft zakjes met stippen

De kraft zakjes met stippen zijn leverbaar in twee verschillende kleuren. De zakjes zijn te bestellen in bruin met zwarte stippen en zwart met bruine stippen. Doordat de zakjes gemaakt zijn van bruin kraftpapier hebben de zakjes een natuurlijke uitstraling.

De zakjes met stippen zijn te bestellen in het formaat 13 x 18 cm. U kunt dus alleen kleine artikelen of geschenken verpakken in de zakjes.

Versier de kraftzakjes met stippen met een leuke strik of etiket en u kunt uw klanten een leuk cadeautje meegeven. De kraftzakjes zijn ook geschikt als verpakking voor bedankjes.

Kraftzakjes met stippen bestellen

De kraftzakjes met stippen zijn vanaf heden te bestellen in onze webshop. De zakjes zitten verpakt per 24 stuks dus u kunt ook kleinere aantallen bestellen.

Speciaal voor grotere afnames hebben wij aantrekkelijke staffelkortingen. Deze korting wordt automatisch verrekend als u het artikel in het winkelwagentje plaatst.

Bestel nu leuke kraftzakjes met stippen in onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *