Leuke verpakkingen voor Pasen

Geschreven door | 2 maart 2018

Nog even en dan is het weer Pasen. Feest van veel chocolade en lekker gezellig samen zijn. Heeft u al nagedacht over de verpakkingen die u gaat gebruiken voor het verpakken van uw cadeautjes, paaseitjes en chocolade haasjes? In deze nieuwsbrief willen wij u graag wat inspiratie geven hoe u de paaseitjes en paasgeschenken op een leuke wijze kunt verpakken.

Leuke verpakkingen voor Pasen

Leuke verpakkingen voor Pasen

Inpakpapier voor Pasen

Ook met Pasen worden er veel cadeautjes ingepakt. Dan is het natuurlijk extra leuk als u de cadeautjes inpakt met een inpakpapier speciaal voor Pasen. Het inpakpapier voor Pasen is voorzien van een leuk dessin met haasjes, eitjes en vlinders, dat u kunt versieren met een leuke strik.

Het inpakpapier voor Pasen is leverbaar in de breedte 50 cm en zit op rollen van 100 meter. Het inpakpapier is uit voorraad leverbaar en hiervoor geldt OP=OP!

Inpakpapier voor Pasen

Inpakpapier voor Pasen

Leuke verpakkingen voor Pasen

De cellofaan blokbodem zakjes zijn erg leuke zakjes om te gebruiken voor het verpakken van uw paaseitjes of chocolade figuren. De cellofaan zakjes zijn voorzien van een blokbodem waardoor u deze leuk rechtop kunt zetten.

De cellofaan zakjes zijn voedselgeschikt en kunt u leuk versieren met een mooie strik of veertjes. Een leuk etiket voor Pasen erop en u heeft een leuk geschenk om weg te geven aan uw klanten of medewerkers.

Een ander leuk alternatief voor het verpakken van paaseitjes zijn de plastic transparante bollen. Deze deelbare transparante bollen kunt u vullen met paaseitjes en voorzien van een leuk strikje.

De transparante bollen hebben een oogje waar u een lintje doorheen kunt doen en de ballen zo ook kunt ophangen in uw etalage.

Leuke verpakking voor paaseitjes

Leuke verpakking voor paaseitjes

Paasverpakkingen bestellen

Vanaf heden zijn de verpakkingen voor Pasen eenvoudig te bestellen in onze webwinkel. Let op, sommige artikelen zijn beperkt leverbaar. Dus OP = OP!

Bestel nu leuke verpakkingen voor Pasen! >>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *