Nog 75 dagen en dan is het Sinterklaas!

Geschreven door | 21 september 2016

Nog 75 dagen en dan is het Sinterklaas! Dit lijkt nog ver weg, maar de pepernoten en chocoladeletters liggen al weer een tijdje in de supermarkten.

Tijd dus om u bezig te gaan houden met een leuke sinterklaasverpakking waarmee u uw artikelen kunt inpakken. Ook dit jaar hebben wij weer een leuke collectie Sinterklaas verpakkingen samengesteld.

Sinterklaas verpakkingen

Sinterklaas inpakpapier

Voor het inpakken van de cadeautjes hebben wij leuke dessins Sinterklaas inpakpapier. Het inpakpapier is standaard leverbaar in de breedtes 30 cm en 50 cm. Eventuele andere afmetingen zijn op aanvraag leverbaar. Het Sinterklaaspapier is allemaal uit voorraad leverbaar!

Sinterklaas cadeauzakjes

Wilt u snel inpakken met Sinterklaas dan is het vaak onhandig om sinterklaaspapier te gebruiken. Voor de kleine geschenken hebben wij daarom leuke Sinterklaas cadeauzakjes. Versier de Sinterklaas zakjes met een leuke strik of etiket en u heeft een mooi cadeautje om mee te geven.

Sinterklaas decoratie en etiketten

Een Sinterklaas decoratie of een leuk etiket mag natuurlijk niet ontbreken op een ingepakt cadeautje. Als u de cadeautjes inpakt met een mooi inpakpapier kunt u deze versieren met een leuke decoratie of leuk Sinterklaas etiket.

Sinterklaas verpakkingen bestellen

U kunt de verschillende Sinterklaasverpakkingen vanaf heden bestellen in onze webshop. De artikelen zin vrijwel allemaal op voorraad en dus snel in huis!

Bestel nu leuke Sinterklaas verpakkingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *