Inpakideeën voor Pasen

Over een paar weken staat Pasen weer voor de deur. Pasen is een feestdag waarbij veel chocolade gekocht en gegeten wordt. Weet u al op welke manier u uw cadeautjes, paaseitjes en chocolade haasjes dit jaar gaat verpakken? Met deze blog willen wij u graag wat inspiratie geven zodat u zelf aan de slag kan met het maken van luxe en feestelijke verpakking.

Inpakideeën voor Pasen

Cellofaan blokbodem zakjes

Onze cellofaan blokbodem zakjes zijn ideaal voor het verpakken van paasgeschenken. De zakjes zijn voedselgeschikt waardoor deze veilig te gebruiken zijn voor het verpakken van paaseitjes en chocolade haasjes.

De cellofaan zakjes zijn voorzien van een blokbodem waardoor u de zakjes gemakkelijk rechtop kunt zetten. U kunt de zakjes sluiten met een sluitclipje, maar u kunt de zakjes ook eenvoudig dicht sealen.

Versier de zakjes met een mooi lint, kleine decoratie of een wensetiket en geef u klanten een compleet cadeautje!

Transparante plastic bollen

Een andere manier van het verpakken van paaseitjes is het vullen van transparante bollen. De bollen zijn gemaakt van twee stevige transparante helften die u eenvoudig op elkaar kunt “klikken”. De bovenzijde is voorzien van een oogje waar u een mooi koordje of luxe lintje doorheen kunt rijgen.

Geschenkdozen

Paaseieren en bonbons kunt u uitstekend in een ballotin of kubusdoosje verpakken. Het zijn kartonnen doosjes die met eenvoudig met een deksel te sluiten zijn. Ook zijn er herbruikbare geschenkblikjes en dozen te verkrijgen voor de luxere geschenken.

Maak een mooie strik van satijnlint, honeycomb lint of een lint met een paasdessin en bevestig deze aan het doosje voor een mooi presentje. U kunt eventueel een cadeaukaartje verwerken in de strik en hier een boodschap voor uw klanten op schrijven of kies voor een kleine decoratie hanger in de vorm van een haasje of bloem.

Geschenkdozen voor Pasen

Geschenkzakjes

Dit jaar hebben wij diverse luxe geschenkzakjes voor Pasen. Geschenkzakjes zijn gemakkelijk te gebruiken voor het snel maar toch ook feestelijk verpakken van kleinere geschenken. De zakjes zijn eenvoudig te sluiten met het koordje dat er aan bevestigt zit of erbij geleverd wordt.

De geschenkzakjes zijn veelal deels doorschijnend waardoor u en uw klanten het artikel wat verpakt is blijft zien. Dit is vooral erg leuk bij kleinere paasfiguren en paaseitjes.

Wilt u er wat extra’s van maken? Vul het zakjes dan met wat rozenblaadjes of natuurlijk raffia en versier het zakje met een decoratieknijper of een gelukspoppetje. U kunt aan het sluitkoordje uiteraard ook een cadeaukaartje of u visitekaartje vastbinden.

Geschenkzakjes voor Pasen

Paasverpakkingen bestellen

De paasverpakkingen en paasdecoraties zijn eenvoudig via onze website te bestellen.
Let op: sommige artikelen zijn beperkt leverbaar. OP = OP!Taal