Lint laten bedrukken

Lint laten bedrukken

Met een bedrukt lint kunt met uw bedrijfsnaam/logo kunt u een persoonlijk tintje toevoegen aan uw geschenken. Het bedrukte lint met uw logo is herkenbaar en kan aangepast worden op uw huisstijl.

Het lint dat bedrukt moet worden moet natuurlijk wel een luxe en representatieve uitstraling hebben. Daarom maken wij gebruik van een satijnlint dat kwalitatief uitstekend te bedrukken is. Het satijnlint is een geweven lint met een lichte glans. Satijnlint wordt in de regel het meeste gebruikt voor het bedrukken van een logo en/of bedrijfsnaam.

  • Pagina 1 van 1
  • Sorteren:
Bedrukt satijnlint 10 mm
Levertijd 5-10 werkdagen

€ 232,50 € 281,33

Bedrukt satijnlint 15 mm
Levertijd 5-10 werkdagen

€ 242,50 € 293,43

Bedrukt satijnlint 20 mm | 1 drukkleur
Levertijd 5-10 werkdagen

€ 252,50 € 305,53

Bedrukt satijnlint 25 mm | 1 drukkleur
Levertijd 5-10 werkdagen

€ 262,50 € 317,63

Bedrukt satijnlint 30 mm | 1 drukkleur
Levertijd 5-10 werkdagen

€ 272,50 € 329,73

Bedrukt satijnlint 40 mm | 1 drukkleur
Levertijd 5-10 werkdagen

€ 307,50 € 372,08

Bedrukt satijnlint 50 mm | 1 drukkleur
Levertijd 5-10 werkdagen

€ 337,50 € 408,38

  • Sorteren:
  • Pagina 1 van 1

Lintkleuren en drukkleuren

Wij kunnen uw logo of tekst drukken op mooi satijnlint dat verkrijgbaar in diverse kleuren. Omdat wij met inkt drukken kunnen wij iedere gewenste PMS kleur bedrukken. Dus ook als uw logo in een speciale kleur gedrukt moet worden kan dit gewoon. Naast de inkt bedrukking kunnen wij ook een aantal foliekleuren drukken. Dit zijn metallic folies waardoor het lint een extra luxe uitstraling krijgt.

Wij kunnen het bedrukte satijnlint ook snijden op lengte. Heeft u bijvoorbeeld stukjes van 50 cm nodig dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Het snijden kan ultrasoon gedaan worden waardoor de uiteindes niet zullen rafelen.

Afname bedrukt lint

Het satijnlint is te bedrukken vanaf een afname van 500 meter. Het satijnlint wordt geleverd op rollen van 100 meter. U kunt dus al met een kleine oplage lint laten bedrukken.

Heeft u vragen over het bedrukken van lint neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

bedrukt-lint

Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen op maat

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...

Taal

Filteren

Afmeting