Tel. 026-7857872 | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,00!

Donderdag 13 en vrijdag 14 mei zijn wij gesloten!

Welkom!

Lint bedrukken

Met een bedrukt lint kunt met uw bedrijfsnaam/logo kunt u een persoonlijk tintje toevoegen aan uw geschenken. Het bedrukte lint met uw logo is herkenbaar en kan aangepast worden op uw huisstijl.

Bedrukt satijnlint

Het lint dat bedrukt moet worden moet natuurlijk wel een luxe en representatieve uitstraling hebben. Daarom maken wij gebruik van een satijnlint dat kwalitatief uitstekend te bedrukken is. Het satijnlint is een geweven lint met een lichte glans. Satijnlint wordt in de regel het meeste gebruikt voor het bedrukken van een logo en/of bedrijfsnaam.

Lintkleuren en drukkleuren

Wij kunnen uw logo of tekst drukken op mooi satijnlint dat verkrijgbaar in diverse kleuren. Omdat wij met inkt drukken kunnen wij iedere gewenste PMS kleur bedrukken. Dus ook als uw logo in een speciale kleur gedrukt moet worden kan dit gewoon. Naast de inkt bedrukking kunnen wij ook een aantal foliekleuren drukken. Dit zijn metallic folies waardoor het lint een extra luxe uitstraling krijgt.

Wij kunnen het bedrukte satijnlint ook snijden op lengte. Heeft u bijvoorbeeld stukjes van 50 cm nodig dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Het snijden kan ultrasoon gedaan worden waardoor de uiteindes niet zullen rafelen.

Afname bedrukt lint

Het satijnlint is te bedrukken vanaf een afname van 500 meter. Het satijnlint wordt geleverd op rollen van 100 meter. U kunt dus al met een kleine oplage lint laten bedrukken.

Heeft u vragen over het bedrukken van lint neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

bedrukt-lint

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina