Cadeauverpakkingen op maat

Ook voor op maat gemaakte cadeauverpakkingen kunt u bij ons terecht. Wij bedrukken bijvoorbeeld vloeipapier en cadeaulint, maar ook geheel op maat gemaakte cadeauverpakkingen behoren tot de mogelijkheden.

Cadeauverpakkingen op maat zijn geschikt voor bedrijven die hun cadeauverpakking willen personaliseren. U kunt met een cadeauverpakking op maat kunt u uw merk een bredere exposure geven.

Bedrukt lint

Met een bedrukt lint kunt met uw bedrijfsnaam/logo kunt u een persoonlijk tintje toevoegen aan uw geschenken. Het bedrukte lint met uw logo is herkenbaar en kan aangepast worden op uw huisstijl. U kunt al bedrukt lint bij ons bestellen vanaf 500 meter.

Bedrukt vloeipapier

Bedrukt vloeipapier is geschikt voor bedrijven die artikelen inpakken met vloeipapier en hiermee hun naamsbekendheid willen vergroten. Het bedrukt vloeipapier is ook geschikt voor de kledingbranche. Het bedrukken van vloeipapier is al mogelijk vanaf 10.000 vellen.

Inpakpapier bedrukken

Voor grotere klanten is het aantrekkelijk om eigen inpakpapier te laten bedrukken. Het bedrukken van inpakpapier is mogelijk vanaf 250 kilogram en kan in iedere gewenste bedrukking bedrukt worden.

Cadeauverpakking geheel op maat

Wilt u een speciale cadeauverpakking helemaal afgestemd op uw bedrijf? Dat is uiteraard ook mogelijk bij ons. Wij kunnen een cadeauverpakkingen van begin tot eind helemaal laten ontwikkelen voor u. In principe is hierbij alles wat u kunt bedenken mogelijk. Voor cadeauverpakkingen op maat kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Cadeauverpakkingen op maat

Taal