Vrijdag 12 augustus zijn wij de gehele dag gesloten.
Bestellingen en e-mails op maandag 15 augustus weer in behandeling genomen!

Organza zakjes met stippen

Organza zakjes met stippen

Nieuw in onze collectie cadeauzakjes zijn de organza zakjes met stippen. Deze organza zakjes zijn voorzien van kleine witte stippen en zijn te bestellen in 5 verschillende kleuren. U kunt dus uw kleine geschenken nu nog leuker verpakken dan in een standaard zakje.

De organza zakjes met stippen zijn transparant dus u kunt zien wat er in het zakje zit. De zakjes zijn ook leuk als bedankje bij een bruiloft of feest. U kunt de zakjes dan bijvoorbeeld vullen met snoepjes of suiker dragees. Uw gasten krijgen dan een leuk presentje mee naar huis in een leuke verpakking.

Organza zakjes met stippen fuchsia Organza zakjes met stippen limegroen

Afmeting organza zakjes met stippen.

De organza zakjes met stippen zijn alleen te bestellen in het formaat 10 x 7,5 cm. Daardoor zijn de zakjes alleen geschikt voor hele kleine geschenken of als bedankje gevuld met snoepjes of dragees. U dient er rekening mee te houden dat aan de bovenzijde van het zakje een trekkoordje zit om het zakje dicht te knopen. U verliest hierdoor ongeveer 2,5 cm aan de bovenzijde van het zakje.

Organza zakjes met stippen bestellen

De organza zakjes met stippen kunt u eenvoudig in de gewenst kleur bestellen. De zakjes zitten verpakt per 10 stuks in een zakje. De organza zakjes zijn allemaal voorzien van witte stippen en de zakjes zijn in een andere kleur te bestellen.

Bestel nu snel de organza zakjes met stippen in de verschillende kleuren!

Taal