Tel. 0499-421702 | Gratis verzending vanaf €75,00!

Wij zijn vandaag vanaf 14.00 uur gesloten!

Welkom!

Over Decoma

Inmiddels meer dan 10 jaar geleden begon het met een idee om een webshop voor cadeauverpakkingen op te zetten. Het begon allemaal vanuit huis met de rollen inpakpapier overal door huis verspreidt. Dit is gelukkig al lang verleden tijd en momenteel zijn wij gevestigd in Lieshout, Noord-Brabant.

Assortiment cadeauverpakkingen

Wij zijn een trendy onderneming en dit kunt u terug zien in ons assortiment. Het assortiment cadeauverpakkingen en decoratiematerialen wijkt af van de traditionele verpakkingsgroothandel.

Bij de traditionele verpakkingsgroothandels is de cadeauverpakking een serviceproduct. Bij ons is het onze core business en kunnen wij u daardoor een veel breder en exclusiever assortiment aanbieden.

Ons assortiment is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmaterialen met een luxe uitstraling. Het assortiment bestaat o.a. uit cadeaupapier, draagtassen, geschenkzakjes en geschenkdoosjes etc. Naast verpakkingsmaterialen hebben wij een zeer uitgebreid assortiment decoratiematerialen. Dit bestaat o.a. uit decoratiepanelen, strikken en decoratieve stoffen.

Het assortiment decoratiematerialen wordt continu aangevuld met nieuwe artikelen die meegaan met de laatste trends.

Service

Service hebben wij hoog in het vaandel staan. Het is belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent en waar u terecht kunt met uw klachten of problemen. Daarom staan onze medewerkers voor u klaar wanneer dit nodig is.

Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent!