Vrijdag 12 augustus zijn wij de gehele dag gesloten.
Bestellingen en e-mails op maandag 15 augustus weer in behandeling genomen!

Ruilen & Retourneren

Niet tevreden? U kunt uw de artikelen bij ons retourneren.

Indien u niet tevreden bent over de geleverde producten kunt u deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. LET OP: Dit geldt niet voor op maat gemaakte verpakkingen.

Retourzending aanmelden

Wij verzoeken u vriendelijk van tevoren door te geven dat u een bestelling of artikelen wenst te retourneren. Artikelen die na de retour termijn retour gestuurd worden niet geaccepteerd.

Voorwaarden retourzending

  • De producten dienen in de originele verpakkingen en zonder beschadigingen aan ons te worden geretourneerd.
  • De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Kosten voor ongefrankeerde retourzendingen zullen bij de klant in rekening gebracht worden.
  • Indien een pakket door de klant geweigerd wordt bij aflevering en dit door weigering retour gezonden wordt, zullen wij retourkosten van €9,50 in rekening brengen. Deze kosten wordt verminderd op het openstaande bedrag.
  • Indien u de factuur reeds heeft betaald zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.
  • Gelieve uw naam, adres, factuurnummer en rekeningnummer duidelijk vermelden bij uw retourzending.
  • Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert worden de oorspronkelijke verzendkosten niet gecrediteerd. Alleen bij volledige retourzending worden de oorspronkelijke verzendkosten aan u gecrediteerd. Let op: Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening!

Kan ik de artikelen omruilen?

Omruilen is alleen mogelijk op onze locatie in Duiven. Wilt u de artikelen omruilen dan kunt u een afspraak maken om bij ons langs te komen. Indien u een artikel wenst te ruilen en niet langs kunt komen dan geldt dit als nieuwe bestelling en worden verzendkosten in rekening gebracht.

Retouradres:

U kunt uw retourzending sturen naar:

Decoma B.V, 
Impact 10
6921 RZ Duiven

Taal