Boek van Sinterklaas

Boek van Sinterklaas

Wat is er nu leuker dan een chocoladeletter of klein geschenk verpakken in het "Boek van Sinterklaas"? De geschenkdoos "Boek van "Sinterklaas" is een hard kartonnen geschenkdoos in de vorm van het "Boek van Sinterklaas".

De geschenkdoosje is voorzien van een goudfolie aan de binnenzijde van de doos. Daarbij kunt u de geschenkdoos eenvoudig dichtknopen met het satijnen lint aan de buitenzijde van de doos.

Bestel nu het Boek van Sinterklaas!

  • Pagina 1 van 1
  • Sorteren:
Geschenkdoos Boek van Sinterklaas

Koop 10 en bespaar 10%

Levertijd 1-2 werkdagen

€ 3,50 € 4,24

  • Sorteren:
  • Pagina 1 van 1
Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen op maat

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...

Taal

Filteren

Afmeting
Kleur
Dessin