Donderdag 30 juni zijn wij de gehele dag gesloten.
Bestellingen en e-mails op vrijdag 1 juli weer in behandeling genomen!

Sinterklaas cadeaupapier

Sinterklaas cadeaupapier

Sinterklaas is het volksfeest in Nederland waarbij traditioneel veel cadeautjes worden ingepakt. Het Sinterklaas cadeaupapier is daarom ook onmisbaar bij het inpakken van deze cadeautjes.

Het cadeaupapier voor Sinterklaas is ook dit jaar weer in vele dessins en kleuren leverbaar.

Sinterklaas cadeaupapier

Assortiment sinterklaas cadeaupapier

Het Sinterklaas cadeaupapier wordt standaard geleverd in drie verschillende breedtes. De rollen cadeaupapier voor Sinterklaas zijn te bestellen in de breedtes 30 cm, 50 cm en 70 cm. Daarbij kunt u de keuze maken de rollen te bestellen op 100 meter en 200 meter. Kiest u voor de 100 meter rollen kunt u makkelijke meerdere dessins kiezen zonder dat u veel cadeaupapier hoeft af te nemen.

Naast de standaard afmetingen cadeaupapier kunnen wij ook afwijkende breedtes op aanvraag leveren. Wij kunnen zelfs Sinterklaas cadeaupapier leveren op rollen van 100 cm breed. Deze rollen zijn alleen op aanvraag te bestellen en hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Het Sinterklaas cadeaupapier is te bestellen in vele kleuren en dessins. U kunt kiezen uit klassieke, maar ook trendy Sinterklaas dessins voor het inpakken van uw cadeautjes. Voor vrijwel iedere branche hebben wij wel een cadeaupapier dat geschikt is.

Sinterklaas cadeaupapier bestellen

Het Sinterklaas cadeaupapier kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Bestel tijdig uw Sinterklaas cadeaupapier want OP = OP!

BESTEL NU SINTERKLAAS CADEAUPAPIER!

Taal