Tel. 026-7857872 | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,00!

Welkom!

Etiketten met logo

Veel bedrijven maken gebruik van naametiketten voor op hun cadeautjes. U kunt bij ons naametiketten laten drukken met uw bedrijfsnaam en/of logo.

De naametiketten die wij drukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn leverbaar in vele vormen en afmetingen. Of het nu gaat om een standaard rechthoekig etiket of een speciale vorm, alles is in principe mogelijk.

Etiketten | Naametiketten

Bedrukken etiketten

Het bedrukken van de naametiketten wordt bij ons standaard middels foliedruk gedaan. Het bedrukken met foliedruk geeft het mooiste resultaat. Nadeel van foliedruk is dat u vastzit aan maximaal twee drukkleuren en standaard foliekleuren. Voor de meeste klanten is dit meestal geen probleem omdat ook metallic drukkleuren mogelijk zijn.

De etiketten worden geleverd op rol in een handzaam dispenser doosje waardoor u de etiketten gemakkelijk van de rol kunt halen en ergens op kunt plakken

Etiketten bestellen

Het bedrukken van de naametiketten is maatwerk dus voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen u uitstekend adviseren over de keuze van de kleuren en de vorm van de etiketten.