Over Decoma B.V.

Meer dan 15 jaar geleden begon het met een idee om een webshop voor cadeauverpakkingen op te zetten. Een webshop is leuk, maar zonder voorraad wordt dit erg lastig. Maar waar ga je de voorraad laten? Het begon allemaal vanuit huis met de rollen inpakpapier en andere cadeauverpakkingen overal door huis verspreidt. Dit is gelukkig al lang verleden tijd. Nadat we vele malen uit onze jas gegroeid zijn, zijn wij met ons kantoor en magazijn gevestigd in Duiven (Gelderland).

Service

Waarin Decoma B.V. zich wil onderscheiden is service die verder gaat dan alleen maar een bestelling bij de klant afleveren. Het traject voorafgaand aan bestellen is heel erg belangrijk. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te tonen op onze website zodat u weet wat u gaat bestellen. Daarnaast is de aftersales ook heel erg belangrijk. Is er iets niet goed gegaan tijdens het bestellen of bij de levering? Geen probleem, onze medewerkers proberen dit altijd voor u op te lossen. Is een artikel onverhoopt toch niet wat u er van had verwacht? Ook dit is geen probleem, u kunt het artikel altijd binnen 14 dagen retourneren.

Heeft u een specifieke vraag over cadeauverpakkingen of decoraties, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in de beslissing voor passende verpakkingen en decoraties. Bent u op zoek naar een verpakking die wij niet in assortiment hebben? Vraag het ons! Wij hebben korte lijntjes met de vele fabrikanten waar wij mee samenwerken en samen kijken we wat voor u de mogelijkheden zijn.

Assortiment

In het begin bestond ons assortiment alleen uit inpakpapier en cadeauverpakkingen. Inmiddels hebben wij ons assortiment flink uitgebreid met diverse decoratie artikelen. Ons basis assortiment bestaat uit verschillende soorten inpakpapier, draagtassen, cadeauzakjes en cadeaulinten. Maar ook in een divers assortiment decoratie materialen voor geschenken en feestelijkheden. Zo hebben we vele leuke tafel-, feest- en cadeaudecoraties in diverse kleuren en thema’s.
Sinds een aantal jaren hebben wij kerstverlichting en andere kerstdecoratie artikelen zoals kerstballen en kerstslingers in ons assortiment opgenomen.

Trends

Decoma B.V. heeft een luxe, trendy en feestelijk assortiment. Wij proberen u hierin een uniek assortiment cadeauverpakkingen en decoraties te bieden dat geschikt is voor vele doelgroepen.

Samen met onze leveranciers kijken wij elk jaar naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van cadeauverpakkingen en decoratiematerialen. Ons assortiment wordt het hele jaar door aangevuld met leuke artikelen die passen bij de trend van het moment. Speciaal voor de feestdagen hebben wij een zeer uitgebreid luxe assortiment in het thema van de feestdag.