Vloeipapier bedrukken

Bedrukt vloeipapier is een uitermate geschikt markeringinstrument voor veel bedrijven. Met een relatief lage investering kunt u vloeipapier laten bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam.

Het bedrukte vloeipapier kan in veel branches gebruikt worden. Of het nu gaat om een juwelier die zijn juwelendoosjes met bedrukt vloeipapier opvult. Of een kledingwinkel die zijn kleding mooi verpakt in bedrukt vloeipapier. Het bedrukt vloeipapier is in vele braches toepasbaar.

Bedrukt vloeipapier

Afname bedrukt vloeipapier

Het bedrukt vloeipapier is bij Decoma al te bestellen vanaf 10.000 vellen. Dit lijkt misschien een grote afname, maar veel bedrijven gebruiken veel vloeipapier bij het inpakken/opvullen van hun geschenken.

De meeste klanten die bedrukt vloeipapier bij ons bestellen kiezen voor een wit vloeipapier bedrukt met een logo/bedrijfsnaam in één drukkleur. Maar ook gekleurd vloeipapier bedrukt met uw logo behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Bedrukt vloeipapier bestellen

Bedrukt vloeipapier is een stukje maatwerk waarbij een logo omgezet moet worden in een ontwerp dat op het vloeipapier bedrukt moet worden.

Wilt u dus meer informatie over bedrukt vloeipapier kunt u even contact opnemen met een van onze medewerkers.