Meer informatie over betalen

Op deze pagina vindt u alle betaalmogelijkheden. Nadat u het winkelwagen heeft gevuld klikt u op “Ga naar afrekenen”. U komt dan op de pagina waar u de factuur- en bezorggegevens kunt invullen. Daarna gaat u door naar de betaalpagina waar u de gewenste betaalmethode kunt selecteren.

Betalen met iDEAL

In Nederland is iDEAL een van de meest veilige manieren om online te betalen en wordt dus ook veelvuldig door onze klanten gebruikt. Na het afronden van de bestelling komt u op het betaalscherm u kiest dan voor de optie "iDEAL" en selecteer uw bank. U wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina van uw bank en kunt u eenvoudig de iDEAL betaling afronden.

Wordt de iDEAL betaling niet juist afgerond, dan zal de bestelling automatisch worden geannuleerd.

iDEAL betaling

U kunt bij ons ook betalen met Paypal. Op de afrekenpagina kunt u voor de optie Paypal kiezen. Zodra u de bestelling heeft geplaatst gaat u naar de pagina van Paypal en kunt u inloggen en de betaling afronden. Wij hanteren geen extra kosten voor Paypal.

Betalen met creditcard

Het is mogelijk om te betalen met creditcard. Zodra u de bestelling heeft geplaatst gaat u naar de betaalpagina van uw creditcard maatschappij en kunt u de betaling afronden. Wij hanteren geen extra kosten voor creditcard.

Creditcard betaling

Betalen met Bancontact

U kunt bij ons ook eenvoudig en veilig betalen via Bancontact. Zodra u de bestelling heeft geplaatst gaat u naar de betaalpagina van Bancontact en kunt u de betaling afronden. Wij hanteren geen extra kosten voor Bancontact.

Bancontact betaling

Betalen via vooraf overmaken | bankoverschrijving

Als u kiest voor de betaaloptie vooraf overmaken | bankoverschrijving krijgt u automatisch de orderbevestiging na het plaatsen van de order. De bestelling wordt door ons in behandeling genomen na betaling. U ontvangt een email met daarin onze bankgegevens en een betaallink met het verzoek de betaling te voldoen. Met deze gegevens kunt u zelf bij uw bank de betaling voor uw bestelling in orde maken. Buitenlandse klanten kunnen gebruik maken van de IBAN en BIC code voor de buitenlandse overschrijving.

Wij verzoeken u vriendelijk het ordernummer van uw bestelling bij uw betaling te vermelden.

Afhalen en betalen

Afhalen is bij ons mogelijk na betaling. Op de afrekenpagina kiest u de optie “afhalen” en selecteert daarna de gewenst betaalmethode. Na betaling krijgt u bericht wanneer u de bestelling kunt afhalen. Let op! Dit is alleen mogelijk op afspraak.