Consumentenrol inpakpapier

Consumentenrol inpakpapier

Het assortiment consumentenrollen inpakpapier is geschikt voor verkoop van kleine rollen inpakpapier aan uw klanten. Wij hebben diverse dozen met uni kleuren, maar ook consumentenrollen met dessins en voor de feestdagen. 

De consumentenrollen zitten elk apart verpakt in folie en worden in een doos geleverd. De doos kunt u eenvoudig in uw winkel zetten. De rollen inpakpapier zijn voorzien van een barcode en kunt u dus scannen met uw kassasysteem. 

  • Pagina 1 van 1
  • Sorteren:
Inpakpapier kraft colors classic consumentenrollen (42 rol)

Koop 30 en bespaar 10%

Levertijd 5 - 10 werkdagen

€ 65,15 € 78,83

Kraft colors consumentenrollen 70 cm (50 rollen)

Koop 30 en bespaar 10%

Levertijd 5 - 10 werkdagen

€ 65,15 € 78,83

  • Sorteren:
  • Pagina 1 van 1
Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen op maat

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...

Taal

Filteren

Afmeting
Kleur
Dessin