Leuke verpakkingen voor Pasen

Nog even en dan is het weer Pasen. Feest van veel chocolade en lekker gezellig samen zijn. Heeft u al nagedacht over de verpakkingen die u gaat gebruiken voor het verpakken van uw cadeautjes, paaseitjes en chocolade haasjes? In deze nieuwsbrief willen wij u graag wat inspiratie geven hoe u de paaseitjes en paasgeschenken op… Lees meer »

Chocoladeletterdozen en Sinterklaaszakjes

Nog minder dat twee weken en Sinterklaas is weer in het land. Kinderen zetten hun schoentjes, er worden lootjes getrokken en cadeaus gekocht. Bij zo’n prachtig feest horen mooi ingepakte cadeautjes, maar niet iedereen vindt dit makkelijk of heeft hier de tijd voor. Om ervoor te zorgen dat u snel en gemakkelijk een mooi cadeautje… Lees meer »

THEMA: Kerstdecoratie schotse ruit

Naast verpakkingen hebben wij ook een luxe assortiment decoratie voor speciale gelegenheden. Ook dit jaar hebben wij weer een leuk assortiment kerstdecoratie in verschillende thema’s. Een van deze thema’s is het schotse ruit thema. De stof in een bepaalde ruit wordt ook wel tartan genoemd. Dit jaar hebben wij verschillende artikelen welke voorzien zijn van… Lees meer »

Sinterklaas cadeaupapier

Sinterklaas is bij uitstek het volksfeest waarbij vele cadeautjes worden ingepakt met een mooi cadeaupapier. De cadeautjes worden versiert met een mooie strik tot een waar geschenk. Sinterklaas inpakpapier dessins Het sinterklaaspapier is voor jong en oud leverbaar. Dus of u nu cadeautjes moet inpakken voor kinderen of volwassenen. U kunt bij ons terecht voor… Lees meer »

Cadeaukaartjes | Leuk voor bloemen en geschenken

Wij hebben leuke cadeaukaartjes toegevoegd aan ons assortiment. Deze cadeaukaartjes zijn geschikt voor bij een bosje bloemen of bij een leuk ingepakt cadeautje. Cadeaukaartjes dessins De cadeaukaartjes zijn verkrijgbaar met verschillende teksten en afbeeldingen. Of u nu iemand wil bedanken of beterschap wensen. Wij hebben hiervoor een leuk en trendy cadeaukaartje. De cadeaukaartjes zijn voorzien… Lees meer »

NIEUW: Jute Touw | Leverbaar in vele kleuren

Wij hebben wederom een leuk artikel toegevoegd aan onze collectie koorden. Het jute touw, de naam zegt het al, is gemaakt van 100% jute wordt geleverd op handzame rollen van 100 meter. Het jute touw heeft een natuurlijke uitstraling en is geschikt als mooi basiskoord bij het maken van mooie strikken voor op uw cadeautjes.… Lees meer »

Reageerbuisjes met kurk | Leuk als bedankje!

Bij reageerbuisjes denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een leuk artikel om als bedankje bij een feest of bruiloft mee te geven. Toch zijn de decoratie reageerbuisjes erg leuk om te vullen en als bedankje weg te geven. U kunt de reageerbuisjes vullen met suikerbonen of snoepgoed. Naast dat de buisjes geschikt zijn als bedankje… Lees meer »

Tijdelijk maar €3,95 verzendkosten!

In oktober hebben wij een leuke actie met tijdelijk maar €3,95 verzendkosten. De verzendkosten zijn zowel voor Decoma.nl als Decomadeco.nl geldig. Zoals u van ons gewend bent hebben wij tevens een franco bedrag van €200,00. Bestelt meer dan €200,00 dan zijn de verzendkosten zelfs gratis! Profiteer dus nu van de lage verzendkosten in de maand… Lees meer »

Nog 75 dagen en dan is het Sinterklaas!

Nog 75 dagen en dan is het Sinterklaas! Dit lijkt nog ver weg, maar de pepernoten en chocoladeletters liggen al weer een tijdje in de supermarkten. Tijd dus om u bezig te gaan houden met een leuke sinterklaasverpakking waarmee u uw artikelen kunt inpakken. Ook dit jaar hebben wij weer een leuke collectie Sinterklaas verpakkingen… Lees meer »

Kraft zakjes met stippen (NIEUW)

Wij hebben weer een leuk artikel toegevoegd aan ons assortiment. Dit zijn de kraftzakjes met stippen. Deze kleine zakjes zijn zeer geschikt voor het snel en leuk verpakken van kleinere artikelen. De kraft zakjes met stippen zijn leverbaar in twee verschillende kleuren. De zakjes zijn te bestellen in bruin met zwarte stippen en zwart met… Lees meer »