28-06-2023

Blokbodemzakjes - Presenteer eenvoudig uw producten

Presentatie van uw producten is heel belangrijk bij de verkoop van uw producten. Niet alleen de layout van de winkel, maar ook de verpakking die u gebruikt bepaalt of een product goed verkoopt.

Blokbodemzakjes worden door veel bedrijven gebruikt die hun chocolade, noten en andere producten op een mooie wijze willen presenteren aan hun klanten. U kunt uw artikelen eenvoudig uitstallen op uw counter of in de schappen.

Zien wat je koopt en verkoopt

Het product dat verpakt wordt in een transparant blokbodemzakje is zichtbaar en de klant ziet meteen wat er in het zakje zit. Vandaar dat blokbodemzakjes een veel gebruikt verpakkingsmateriaal zijn en kunnen bijdragen aan een mooie product presentatie. De klant ziet meteen de kwaliteit van uw en dat is belangrijk bij de verkoop van uw producten. Klanten kopen namelijk met hun ogen en zien doet verkopen.

Blokbodemzakjes voor etenswaren

Wat zijn de voordelen van blokbodemzakjes?

  • De zakjes zijn voorzien van een platte rechthoekige bodem waardoor de zakjes eenvoudig neergezet kunnen worden nadat u de zakjes heeft gevuld.
  • De blokbodemzakjes zijn voedselgeschikt en dus geschikt voor o.a. chocolade, snoepgoed en noten.
  • Een blokbodemzakje is sealbaar. U kunt de zakjes eenvoudig sealen met een sealapparaat waardoor de inhoud langer houdbaar blijft.
  • De zakjes zijn gemaakt van stevig materiaal en beschermen uw producten.

Blokbodemzakjes voor etenswaren

De blokzakjes zijn een veelzijdige verpakking geschikt voor veel bedrijven en branches.

Chocolade verpakken

Een van de meest gebruikte toepassingen is het verpakken van chocolade. Of u nu luxe bonbons of truffels verkoopt. De blokbodemzakjes gevuld met een mooie chocolade verkopen zichzelf.

De transparante blokbodemzakjes zijn gekeurd en voedselveilig en geven dus geen smaak af aan uw chocolade. Met een mooie strik of lint maakt u de presentatie van de zakjes helemaal af.

Koffiebonen en vers gemalen koffie inpakken

De blokbodemzakjes zijn uitermate geschikt voor het verpakken van koffie. Of u nu bonen of vers gemalen koffie verkoopt, de zakjes kunt u eenvoudig vullen en sealen zodat de koffie langer vers blijft.

Noten, gedroogd fruit en zoutjes

Doordat de blokbodemzakjes volledig gesealde bodem hebben kunt u ook noten en gedroogd fruit verpakken in de zakjes. U hoeft niet bang te zijn dat de natuurlijke oliën in de noten uit het zakje lopen.

Snoep en koek inpakken

Voor snoep en koek zijn de bokbodemzakjes een uitstekende keuze. U kunt de zakjes eenvoudig vullen met het gewenste gewicht en deze zo presenteren aan uw klanten.

Blokbodemzakjes als geschenkpakket

Wat is er nu leuker dan een mooi cadeautje ontvangen? Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen en de blokbodemzakjes kunt u gebruiken voor het maken van kleine geschenkpakketjes.

Leuk voor cosmetische producten

Veel schoonheidssalons verkopen hun cosmetica zoals poeders, crèmes en lotions. Deze kunt u eenvoudig verpakken in een blokbodemzakje en versieren met een mooi cadeaulint en een mooie decoratie. U kunt dan een klein cadeau pakketje verkopen aan uw klanten.

Bedrukte blokbodemzakjes

Voor verschillende thema’s zoals een “Nederland” thema hebben wij leuke bedrukte blokbodemzakjes. Ook voor de feestdagen Sinterklaas en Kerst hebben wij zakjes die voorzien zijn van een leuke bedrukking. Zo kunt u met de feestdagen uw producten nog mooier verpakken.

Het is tevens mogelijk de blokbodemzakjes te laten bedrukken. U kunt uw eigen logo/bedrukking laten drukken op de zakjes. Hierbij dient u wel rekening te houden met een minimale afname van 25.000 stuks. Heeft u interesse in het laten bedrukken van blokbodemzakjes? Neem dan even contact met ons op.

Blokbodemzakjes bedrukt

Zijn de blokbodemzakjes geseald en sealbaar?

Ja, de blokbodemzakjes zijn aan de onderzijde geseald waardoor deze volledig waterdicht zijn. U kunt dus ook producten verkopen die natuurlijke oliën of sappen bevatten.

Tevens is het mogelijk de blokbodemzakjes aan de bovenzijde te sealen met een daarvoor geschikt sealapparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat de zakjes op de juiste temperatuur smelten en aan elkaar hechten. Zo krijgt u een volledig luchtdicht geseald zakje waardoor de inhoud langer vers blijft.

Tips voor het kiezen van de juiste maat

De blokbodemzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor het verpakken van voedselproducten is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. U wilt niet een te klein zakje, maar zeker niet een te groot zakjes waardoor het lijkt dat uw klant veel te weinig krijgt.

U kunt van te voren bepalen hoeveel gram u in een zakje wilt doen. Als u dat weet kunt u de afmeting afstemmen op de inhoud waardoor u altijd de juiste afmeting kiest.

Om het u makkelijk te maken hebben wij de standaard inhoud bij de artikelen vermeldt.

Hoe kan ik blokbodemzakjes versieren?

De presentatie van de zakjes is belangrijk dus het versieren van een blokbodemzakje draagt bij aan een mooie presentatie.

U kunt bij het versieren denken aan een mooie sticker die u op de zakjes plakt. Deze kunt u ook gebruiken om de zakjes te sluiten. U kunt een mooi cadeaulint ook gebruiken voor het sluiten van de zakjes. Met het lint kunt u het zakje eenvoudig dichtknopen en dan een mooie strik maken.

Daarnaast is een leuke decoratie of hanger altijd leuk als extra versiering. Zeker voor de feestdagen is het leuk om een decoratie te gebruiken in het thema dat u in uw winkel heeft.

Blokbodemzakjes bestellen?

De blokbodemzakjes kunt u eenvoudig bij ons bestellen. De zakjes zijn in verschillende maten uit voorraad leverbaar. Bij bestellingen vóór 15.00 uur worden de cadeauzakjes dezelfde dag nog door ons verzonden.

Bestel nu blokbodemzakjes transparant