Ruilen & retourneren

Op deze pagina vindt u meer informatie over ruilen en retourneren van artikelen.


Niet tevreden? U kunt de artikelen bij ons retourneren.

Indien u niet tevreden bent over de geleverde artikelen kunt u deze binnen 14 dagen na aflevering zonder opgaaf van reden retourneren. LET OP: Dit geldt niet voor op maat gemaakte verpakkingen zoals bijvoorbeeld bedrukt lint met logo/naam.


Retourzending aanmelden

Wij verzoeken u vriendelijk om van tevoren per e-mail door te geven dat u een bestelling of artikelen wenst te retourneren. Dit helpt ons om het retourproces efficiënt te laten verlopen en eventuele problemen snel op te lossen.

Let op: Artikelen die na de retourtermijn van 14 dagen retour worden gestuurd, worden niet geaccepteerd. Het is belangrijk dat u de retourzending binnen deze termijn aanmeldt en verzendt om in aanmerking te komen voor een terugbetaling.


Voorwaarden retourzending

  • De artikelen dienen in de originele verpakkingen en zonder beschadigingen aan ons te worden geretourneerd.
  • De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Kosten voor ongefrankeerde retourzendingen zullen bij de klant in rekening gebracht worden. U kunt voor de retourzending zelf kiezen welke transporteur u gebruikt.
  • Indien een pakket door de klant geweigerd wordt bij aflevering of dit door weigering retour gezonden wordt, zullen wij retourkosten van €9,50 (excl. BTW) in rekening brengen. Deze kosten wordt verminderd op het openstaande bedrag. Dit geldt ook voor pakketten die niet opgehaald worden bij een pakketshop en automatisch retour gestuurd worden.
  • Na goedkeuring van de retourzending zal door ons een credit factuur worden opgemaakt. Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen worden gecrediteerd op het bij ons bekende rekeningnummer.
  • Gelieve uw naam, adres, factuurnummer en rekeningnummer duidelijk vermelden bij uw retourzending. U kunt ook de originele pakbon (kopie) toevoegen. 
  • Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert worden de oorspronkelijke verzendkosten niet gecrediteerd. Alleen bij volledige retourzending worden de oorspronkelijke verzendkosten aan u gecrediteerd. Let op: Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening!

Kan ik de artikelen omruilen?

Omruilen is helaas niet mogelijk. U kunt wel een nieuwe bestelling plaatsen en de oude bestelling of het artikel retourneren.


Retouradres:

U kunt uw retourzending sturen naar:

Decoma B.V. 
Impact 10
6921 RZ Duiven