10-08-2023

Kersttrends 2023 - 8 trends voor een betoverende kerstsfeer

In ons overzicht van de meest betoverende kersttrends van 2023 ontdekt u de nieuwe decoraties, kleuren en feestelijke accenten. Van eigentijdse elegantie tot traditionele warmte: ontdek de sprankelende ideeën die deze kerstperiode zullen verfraaien en laat u inspireren om uw huis of winkel om te toveren tot een betoverend kerstparadijs. Maak kerst 2023 tot een waar feest. 

Hieronder de 8 eigentijdse en luxe kersttrends van 2023:

  1. Festive Ballroom
  2. De kersttrend genaamd "Festive Ballroom", brengt een vleugje betoverende elegantie in uw feestelijke vieringen. Stelt u zich eens voor: een weelderige setting, doordrenkt van klassieke charme en verfijning. Het draait allemaal om het creëren van een sfeer die de pracht en praal van een koninklijk bal combineert met de warmte van kersttradities.

    Kersttrend 2023: Festive Ballroom

    De hoofdkleur die deze trend domineert, is zachtroze. Deze tint geeft een subtiele en verfijnde touch aan uw decoratie. Van kerstballen in de kleuren zachtroze, pistachio en light gold, tot mooie kaarsen in dezelfde kleurtinten, het zachtroze kleurenschema omarmt de ruimte met een gevoel van tederheid en romantiek.

    Een bijzonder aspect van de Festive Ballroom trend is het idee van romantisch dineren. Stel u een weelderig gedekte tafel voor, versierd met sprankelende kristallen glazen, elegant servies en glinsterende bestek. Kaarslicht werpt een zachte gloed over het geheel, waardoor een intieme en gezellige ambiance ontstaat. Het gaat niet alleen om het eten dat op tafel staat, maar ook om de ervaring van samen zijn, genieten en vieren in een omgeving die doordrenkt is van schoonheid en verfijning.

    Kortom, de Festive Ballroom kersttrend van 2023 brengt een tijdloze allure naar uw feestelijke decor. De combinatie van zachtroze tinten en de nadruk op romantisch dineren creëert een betoverende omgeving waarin traditie en elegantie samenkomen. Het is een uitnodiging om te genieten van de magie van het seizoen in stijlvolle weelde.

  3. Christmas on Stage
  4. De kersttrend "Christmas on Stage" brengt een betoverende mix van traditie en chique glamour naar uw feestelijke vieringen dit jaar. Deze trend is een eerbetoon aan de tijdloze charme van de feestdagen, maar dan met een vleugje verfijning en stijl.

    Kersttrend 2023: Christmas on Stage

    De basis van deze trend is traditioneel, met een nadruk op warme kleuren die een gevoel van gezelligheid en nostalgie oproepen. Diepe roodtinten, rijke groenen en klassiek goud vormen de kern van het kleurenpalet. Deze warme kleuren verspreiden een gevoel van geborgenheid en herinneren aan de knusse kerstvieringen van vroeger.

    Wat de "Christmas on Stage" trend echter echt bijzonder maakt, is de chique twist die eraan wordt gegeven. Gouden accenten voegen een vleugje glamour toe aan het geheel. Denk aan sprankelende gouden kerstballen, glinsterende tafeldecoratie en goudomrande ornamenten die de ruimte verfraaien. Deze luxe decoratie tilt de traditionele kerstversieringen naar een hoger niveau van elegantie.

    Versier uw kerstboom met een mooie kerstverlichting en laat de lampjes sprankelen in het Mystery Moon thema. Het samenspel met de kerstboomverlichting zorgt voor een mysterieuze sfeer.

    Terwijl u zich omringt met de warmte van de "Christmas on Stage" trend, zult u zich ondergedompeld voelen in de tijdloze schoonheid van de feestdagen. De combinatie van traditionele elementen en chique gouden accenten creëert een sfeer van betoverende pracht, waardoor uw kerstvieringen een onvergetelijke ervaring worden.

  5. All about Stars
  6. De kersttrend "All about Stars" straalt dit jaar met een betoverende elegantie die de feestelijke sfeer naar nieuwe hoogten tilt. Deze trend draait helemaal om de schittering en mystiek van sterren, en combineert deze met een chique en ingetogen uitstraling.

    Kersttrend 2023: All about Stars

    Sterren zijn de onbetwiste hoofdrolspelers van deze trend. Van subtiel verspreide sterrenmotieven tot opvallende sterrenornamenten, ze verlichten uw feestelijke decor op een betoverende manier. De glans en symboliek van sterren voegen een magische touch toe aan de kerstvieringen.

    Matte kleuren staan centraal in de "All about Stars" trend. Crème en bruin tinten domineren het palet en creëren een rustieke, maar toch chique sfeer. Deze subtiele kleuren stralen een gevoel van warmte uit en vormen een prachtig contrast met de glinsterende sterrenelementen.

    De chique uitstraling van deze trend wordt versterkt door de combinatie van de sterren en de matte kleuren. De eenvoudige elegantie van de sterren tegen de achtergrond van crème en bruin tinten straalt een gevoel van verfijning uit.

    "All about Stars" brengt een sfeer van betoverende sereniteit in uw kerstvieringen. Door sterren te combineren met subtiele matte kleuren, wordt een balans tussen magie en ingetogenheid bereikt. Dit resulteert in een chique en tijdloze kerstdecoratie die zowel betekenisvol als visueel aantrekkelijk is.

  7. Funtasy
  8. Stap binnen in de betoverende kersttrend van "Funtasy", waar kleurrijke vreugde en speelse magie samenkomen om uw feestdagen op te fleuren. Deze trend omarmt een wereld vol zoete lekkernijen en plezier, en brengt een heerlijke en levendige sfeer in uw feestelijke decor.

    Kersttrend 2023: Funtasy

    Het kleurrijke palet van de "Funtasy" trend is als een regenboog van vreugde. Levendige tinten worden gecombineerd met speelse pastels, waardoor een visueel feest ontstaat dat uw ruimte vult met positieve energie. Het is alsof de kerstman zijn werkplaats heeft omgetoverd tot een snoepwinkel vol lekkernijen.

    De geest van deze trend wordt weerspiegeld in de overvloed aan candy ornamenten en sugary sweets die uw kerstboom en interieur verfraaien. Kleurrijke snoepjes, glinsterende lolly's en vrolijke cupcakes worden feestelijke versieringen op zichzelf, en ze voegen een unieke en speelse twist toe aan uw traditionele kerstversieringen. Versierd met leuke cadeautjes ingepakt in inpakpapier.

    "Funtasy" belichaamt het plezier en de vreugde van het seizoen met een knipoog naar tasty treats. Het is een uitnodiging om de traditionele grenzen te verleggen en te genieten van een kleurrijk festijn van zoete verwennerijen en leuke accenten. Breng een glimlach op de gezichten van uw gasten terwijl u zich onderdompelt in de zoete en levendige wereld van "Funtasy" tijdens deze kerstperiode.

  9. Mystery Moon
  10. Laat u betoveren door de intrigerende kersttrend van "Mystery Moon", waar een magisch samenspel van elementen een mystieke sfeer creëert voor uw feestelijke seizoen. Deze trend omarmt de charme van de bohemian levensstijl en voegt daar een vleugje magie aan toe, waardoor een betoverende en unieke kerstbeleving ontstaat.

    Kersttrend 2023: Mystery Moon

    De "Mystery Moon" trend wordt gekenmerkt door een mix van rijke kleuren en texturen die een bohemian sfeer oproepen. Diep paars vormt het hart van dit palet, waardoor een gevoel van mysterie en koninklijke pracht ontstaat. Dit wordt aangevuld met kleurrijke bloemendecoraties die een natuurlijke en tegelijkertijd betoverende uitstraling toevoegen aan uw interieur.

    De symboliek van de zon, maan en sterren staat centraal in deze trend. Denk aan glinsterende ornamenten en decoraties die de hemellichamen vertegenwoordigen. Deze elementen voegen een extra laag van magie toe en creëren een sfeer van verwondering en mysterie.

    Stap binnen in de wereld van "Mystery Moon" en laat u meevoeren door de betoverende combinatie van bohemian invloeden en magische elementen. De paarse tinten, kleurrijke bloemendecoraties en hemelse symboliek van zon, maan en sterren transformeren uw ruimte in een mystiek toevluchtsoord waar de kerstvieringen een onvergetelijke en magische ervaring worden.

  11. Winter Morning
  12. Ervaar de serene pracht van de kersttrend "Winter Morning", waarin een Scandinavisch thema een rustgevende en sprookjesachtige sfeer toevoegt aan uw feestelijke decor. Deze trend roept het gevoel op van een koele, verfrissende ochtend in de winter, waarbij de natuur ontwaakt onder een deken van sneeuw.

    Kersttrend 2023: Winter Morning

    Het kleurenpalet van "Winter Morning" is geïnspireerd op de rustgevende tinten van blauw en wit, die de koele en serene sfeer van de winter perfect weergeven. Deze kleuren creëren een gevoel van kalmte en vrede, waardoor uw ruimte transformeert tot een oase van rust te midden van de feestelijke drukte.

    De decoraties in deze trend worden gekenmerkt door sneeuwvlokken en ijskristallen. Deze elementen voegen een vleugje betovering toe aan uw kerstversiering en roepen het beeld op van een bevroren landschap. De subtiele glans van de sneeuwvlokken en ijskristallen weerspiegelt het winterse licht en voegt een delicate elegantie toe aan uw decor.

    Stap in de dromerige wereld van "Winter Morning", waar het Scandinavische thema, de blauwe en witte tinten, en de sneeuwvlokken en ijskristallen samenwerken om een betoverende en serene sfeer te creëren. Laat uw kerstvieringen baadt worden in de magie van een koude, heldere ochtend in de winter en omring uzelf met de vredige schoonheid van dit seizoen.

  13. Fairy Forest
  14. Dompel uzelf onder in de magische kersttrend "Fairy Forest", waar een betoverend sprookjesthema een vleugje mystiek en verwondering toevoegt aan uw feestelijke omgeving. Deze trend neemt u mee naar een wereld van fantasie, waarin de natuur en de betoverende elementen van het bos centraal staan.

    Kersttrend 2023: Fairy Forest

    Het kleurenpalet van "Fairy Forest" weerspiegelt de herfstachtige pracht van het bos. Diepe groen- en bruintinten domineren en brengen een gevoel van rustieke elegantie in uw decor. Deze kleuren nemen u mee op een reis door de betoverende tinten van het bos in het herfstseizoen.

    De kern van deze trend wordt gevormd door decoratieve paddenstoelen, die een speelse en mysterieuze sfeer toevoegen. Paddenstoelen zijn symbolen van het bos en dragen bij aan de sprookjesachtige uitstraling. Ze zijn versierd met details die doen denken aan elfen en feeën, waardoor een gevoel van verwondering ontstaat.

    Stap binnen in het magische rijk van "Fairy Forest", waar het sprookjes thema, de herfstachtige kleuren en de paddenstoelen samenwerken om een unieke en dromerige kerstsfeer te creëren. Laat uzelf meeslepen door de betovering van het bos en geniet van een kerstviering die doordrenkt is van mysterie en fantasie.

  15. Santa's Bekery
  16. Welkom in de smakelijke wereld van de kersttrend "Santa's Bakery", waar de geur van versgebakken kerstkoekjes en een feestelijke sfeer elkaar ontmoeten. Deze trend brengt de gezelligheid en warmte van een bakkerij tijdens de feestdagen rechtstreeks naar uw interieur, met een vleugje kerstmagie.

    Kersttrend 2023: Santa's Bakery

    Het kleurenpalet van "Santa's Bakery" weerspiegelt de traditionele kerstkleuren, met nadruk op rood en wit. Deze klassieke tinten brengen een gevoel van vreugde en feestelijkheid in uw decor. De matte kleuren voegen een subtiele en elegante uitstraling toe, waardoor uw ruimte een gezellige en tijdloze ambiance krijgt.

    De sterren van deze trend zijn ongetwijfeld de kerstkoekjes. Of het nu gaat om gingerbreadmannetjes, suikerkoekjes in kerstvormen of andere lekkernijen, deze zoete traktaties voegen een speelse en feestelijke touch toe aan uw kerstdecor. Ze herinneren aan het plezier van samen bakken en delen tijdens de feestdagen.

    Stap binnen in "Santa's Bakery" en laat uzelf omringen door de heerlijke geur en visuele pracht van kerstkoekjes. Met zijn rood en wit tinten en de overvloed aan matte kleuren, creëert deze trend een feestelijke en warme sfeer die u verwelkomt in de magische wereld van het bakken en vieren tijdens de kerstperiode. Daarnaast horen mooie geschenkpakketten van diamantzakken of blokbodemzakjes ook echt bij dit thema. Versierd met een mooie Kerstmok

Kerst trends 2023: Een overzicht

Kersttrends Kerst kleuren
Festive Ballroom blush pink, rosé goud, pistache, licht goud, parelmoer, wit
All about Stars zilver, mat wit, bruin, antraciet, zwart
Mystery Moon nachtblauw, paars, lila, licht goud
Christmas on Stage bordeaux, rood, blush pink, parelmoer, licht goud, dennengroen
Winter Morning zilver, ijswit, parelmoer, koper, lichtblauw, nachtblauw
Fairy Forest koper, espresso, velvet pink, pistache, dennengroen
Santa's Bekery zilver, wit, rood, bruin, espresso

Kerstdecoratie kopen

Na deze betoverende kerst trends voor 2023 wilt u natuurlijk een leuke kerstdecoratie kopen. Vanaf september 2023 zijn de meeste kerstdecoratie bij ons te bestellen. Bekijk ook nu de Kerst kleuren voor 2023. U dient er wel rekening mee te houden dat veel kerstartikelen op = op zijn. Bestel dus tijdig uw kerstdecoratie om teleurstellingen te voorkomen.