Tel. 0499-421702 | Gratis verzending vanaf €75,00!

Welkom!

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons op meerdere manieren betalen.

Betalen met iDEAL

iDEAL is in Nederland een van de meest veilige betaalmiddelen en wordt dus ook veelvuldig door onze klanten gebruikt. U kiest bij het afrekenen voor de optie "iDEAL".
Na het afronden van de bestelling komt u op het betaalscherm van uw bank en kunt u eenvoudig de iDEAL betaling afronden.

iDEAL betaling

Betalen via bankoverschrijving

Als u kiest voor de betaaloptie bankoverschrijving krijgt u een overzicht met daarin onze bankgegevens. Met deze gegevens kunt u rechstreeks bij uw bank de betaling voor uw bestelling in orde maken. Buitenlandse klanten kunnen gebruik maken van de IBAN en BIC code voor de buitenlandse overschrijving.

Wij verzoeken u vriendelijk het ordernummer van uw bestelling bij uw betaling te vermelden.

Bankoverschrijving

Afhalen en contant betalen

U kunt de bestelde artikelen ook gewoon bij ons afhalen. U krijgt bij de keuze afhalen bericht wanneer uw bestellen klaar staat om afgehaald te worden. U kunt bij het afhalen alleen contant afrekenen. Wij hebben geen pinautomaat.

Op factuur bestellen

Alleen bestaande klanten kunnen bij ons op factuur bestellen. Bij nieuwe klanten kiest u voor de betaalwijze iDEAL, bankoverschrijving of afhalen. Indien het niet mogelijk is vooraf te betalen verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers. Bij de betaaloptie "op factuur" hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Op factuur bestellen is alleen mogelijk als u ingelogd bent. U krijgt dan automatisch de optie "Op factuur" te zien in het betaalproces.

Mocht u nog vragen hebben over de wijze van betalen kunt u altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers.