Betalen

Betaalmogelijkheden

Op deze pagina vindt u alle betaalmogelijkheden. Nadat u het winkelmandje heeft gevuld klikt u op “ga door naar afrekenen”. U komt dan op de afrekenpagina waar u de gewenste betaalmethode kunt selecteren.

In Nederland is iDEAL een van de meest veilige manieren om online te betalen en wordt dus ook veelvuldig door onze klanten gebruikt. Na het afronden van de bestelling komt u op het betaalscherm u kiest dan voor de optie "iDEAL". U wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina van uw bank en kunt u eenvoudig de iDEAL betaling afronden.

Wordt de iDEAL betaling niet juist afgerond, dan zal de bestelling automatisch worden geannuleerd.

iDEAL betaling

U kunt bij ons ook betalen met Paypal. Op de afrekenpagina kunt u voor de optie Paypal kiezen. Zodra u de bestelling heeft geplaatst gaat u naar de pagina van Paypal en kunt u inloggen en de betaling afronden. Wij hanteren geen extra kosten voor Paypal.

Paypal betaling

Het is mogelijk om te betalen met creditcard. Zodra u de bestelling heeft geplaatst gaat u naar de betaalpagina van uw creditcard maatschappij en kunt u de betaling afronden. Wij hanteren geen extra kosten voor creditcard.

Creditcard betaling

U kunt bij onsook eenvoudig en veilig betalen via Bancontact. Zodra u de bestelling heeft geplaatst gaat u naar de betaalpagina van uw creditcard maatschappij en kunt u de betaling afronden. Wij hanteren geen extra kosten voor creditcard.

Bancontact betaling

Als u kiest voor de betaaloptie bankoverschrijving/handmatig krijgt u een overzicht met daarin onze bankgegevens, tevens ontvangt een mail met het verzoek de betaling te voldoen. Met deze gegevens kunt u zelf bij uw bank de betaling voor uw bestelling in orde maken. Buitenlandse klanten kunnen gebruik maken van de IBAN en BIC code voor de buitenlandse overschrijving.

Wij verzoeken u vriendelijk het ordernummer van uw bestelling bij uw betaling te vermelden.

Afhalen is bij ons mogelijk na betaling. Op de afrekenpagina kiest u de optie “afhalen” en selecteert daarna de gewenst betaalmethode. Na betaling krijgt u bericht wanneer u de bestelling op afspraak kunt afhalen.

Taal