Tel. 0499-421702 | Gratis verzending vanaf €75,00!

Welkom!

Bezorgen & Afhalen

Bezorgen

Hoeveel verzendkosten wordt er in rekening gebracht?

De verzendkosten voor leveringen in Nederland bedragen € 3,95 exclusief 21% BTW. De kosten gelden voor levering op één adres in Nederland. Moet de bestelling in delen geleverd worden op meerdere adressen is dit altijd maatwerk en dient u contact op te nemen met een van onze medewerkers.

De verzendkosten voor leveringen in België bedragen € 9,95 exclusief 21% BTW. Ook hierbij geldt dat het op één adres in België is.

Vanaf welk bedrag wordt mijn bestelling franco geleverd?

Wij leveren franco tijdelijk vanaf € 75,00 exclusief 21% BTW op één adres in Nederland.

Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

Wij verzenden al onze pakketten met de vervoerder GLS. GLS is gespecialiseerd in pakketleveringen voor bedrijven en is een zeer betrouwbare partner. In principe levert GLS de eerst volgende werkdag het pakket bij u af. Het komt incidenteel voor dat er één of twee dagen vertraging is met de aflevering.

Bij sommige bestellingen maken wij gebruik van briefpost van PostNL. Dit kan alleen bij zendingen die door de brievenbus passen en zendingen waarbij bijvoorbeeld zaterdaglevering van toepassing is. Let op, bij speciale zendingen wordt extra verzendkosten in rekening gebracht.

Kan ik mijn pakket volgen?

Bij pakketleveringen ontvangt u een email met daarin de track & trace code bij verzending. Met de track & trace code kunt u eenvoudig uw pakket op de speciale website van GLS volgen.

Afhalen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja u kunt uw bestelling ook bij ons afhalen bij ons magazijn in Lieshout. Als uw bestelling compleet is krijgt u van ons een melding dat uw bestelling afgehaald kan worden. U kunt dan een afspraak maken om de artikelen af te halen.

U dient er bij afhalen rekening mee te houden dat u alleen contant kunt betalen. Wij hebben geen pinautomaat. Wilt u vooraf betalen dan kan dat ook. U moet dan de betaaloptie bankoverschrijving of iDEAL aanklikken. U betaalt dan vooraf en kunt de artikelen dan gewoon bij ons ophalen. U krijgt bij afhalen netjes de factuur mee voor uw boekhouding.

Kan ik op afspraak ook bij u langskomen?

Omdat wij niet altijd aanwezig zijn is het wenselijk een afspraak te maken als u wilt langskomen. In principe zijn wij geopend van 9.30 - 16.30 uur tijdens werkdagen. U kunt dan meteen de artikelen meenemen en contant afrekenen. U moet hierbij wel rekening houden dan wij beperkt voorraad hebben.