Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen zijn een belangrijk onderdeel van het geven van cadeaus. Het is dé manier waarop een geschenk gepresenteerd kan worden en het verschil maken tussen een gewoon cadeau en een echt bijzonder cadeau.

Inpakpapier als basis van een mooie cadeauverpakking

Cadeauverpakkingen zijn in verschillende soorten beschikbaar. De basis voor een mooie cadeauverpakking begint vaak bij een mooi inpakpapier. Inpakpapier is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins waardoor er altijd wel een leuke papier te vinden is dat bij het cadeau voor de ontvanger past.

Het inpakken van de cadeaus is relatief eenvoudig met inpakpapier. Rechthoekige of vierkante vormen laten zich snel en makkelijk inpakken met het papier op de juiste lengte. Ronde en afwijkende vormen zijn vaak wat lastiger, maar met enige oefening zijn deze vormen ook mooi in te pakken met inpakpapier.

Cadeaulinten voor het maken van mooie strikken

De cadeauverpakking met alleen inpakpapier is een beetje saai dus om het cadeau tot een echt geschenk te maken wordt vaak een mooi cadeaulint gebruiken. Cadeaulinten zijn in talloze kleuren en dessins leverbaar. Een van het meest gebruikte cadeaulint is satijnlint. Satijnlint is een soepel vallend luxe cadeaulint met een mooie glans. Dit lint laat zijn uitermate makkelijk verwerken tot een mooie strik en maakt een cadeauverpakking echt af.

Inpakken met cadeauzakjes

Voor klanten die snel moeten inpakken, maar hun klanten toch een leuke cadeautje willen geven zijn cadeauzakjes een uitkomst. Cadeauzakjes zijn te bestellen in een breed scala soorten, afmetingen en kleuren. Voorbeelden van cadeauzakjes zijn bijvoorbeeld organza zakjespapieren cadeauzakjes en diamantzakken. Als u weinig tijd heeft om mooi in te pakken zijn de cadeauzakjes uitermate geschikt als cadeauverpakking. De artikelen die verpakt moeten worden zijn snel en efficiënt in te pakken met toch een leuke attentiewaarde.

Vloeipapier als cadeauverpakking voor kleding

Kleding wordt vaak snel meegegeven in een tasje, maar er zijn ook veel winkels en webshops die hun kleding op een mooie manier willen inpakken. Vloeipapier is hierbij uitermate geschikt als cadeauverpakking bij het inpakken van kleding. Vloeipapier is dun papier dat leverbaar is in vele kleuren en afmetingen. Het vloeipapier zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling maar beschermt tevens de kleding.

Versieren met wensetiketten

Het versieren van een mooie cadeauverpakking is met wensetiketten of stickers heel eenvoudig. De wensetiketten kunt u snel op het cadeautje plakken en het cadeau hiermee leuk versieren. Het voordeel van de wensetiketten is dat deze goedkoop, eenvoudig te verwerken en in veel verschillende thema's te verkrijgen zijn. Of u nu speciaal voor de feestdagen een wensetiket zoekt of gewoon voor alledag. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment leuke stickers.

Cadeauverpakkingen bestellen

De cadeauverpakkingen in ons assortiment zijn eenvoudig via de website te bestellen. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar en bij bestellingen vóór 14.30 uur worden de artikelen dezelfde dag nog verzonden. De cadeauverpakkingen zijn dus snel in huis! Heeft u toch nog vragen over een van onze cadeauverpakkingen? Dan kunt altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers.

Cadeauverpakkingen kopen