Wijnfleszakken

Wijnfleszakken

Eenvoudig een fles wijn op een mooie manier verpakken kan met onze luxe wijnfleszakken. Met een wijnfleszak kunt u een fles wijn omtoveren tot een leuk cadeau. Een leuke fles wijn in een mooie verpakking is altijd leuk om te krijgen!

De wijnfleszakken zijn verkrijgbaar in uni kleuren en met een luxe dessin. De wijnfleszakken zijn geschikt voor een standaard wijnfles.

  • Pagina 1 van 1
  • Sorteren:
Wjinfleszakken zwart | 41 x 10 + 8 cm

Koop 4 en bespaar 10%

Levertijd 1-2 werkdagen

€ 9,95 € 12,04

  • Sorteren:
  • Pagina 1 van 1
Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen op maat

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...

Taal

Filteren

Huidige filters
Afmeting