08-03-2023

Inpaktips voor Pasen

5 leuke inpaktips voor Pasen 2023!

Over een paar weken is het weer Pasen 2023. Traditioneel wordt met Pasen veel chocolade gekocht en wordt er veel geld uitgegeven aan luxe eten.

Weet u al hoe u uw paaseitjes en chocolade op een feestelijke manier gaat inpakken? Wij willen u graag 5 inpaktips voor Pasen laten zien voor een feestelijke paasverpakking.

Cellofaan blokbodemzakjes met paaseitjes

Blokbodemzakjes zijn zakjes, met een blokbodem, die uitermate geschikt zijn voor het verpakken van chocolade en paaseitjes. De heldere transparante zakjes kunt u eenvoudig uitvouwen en vullen

Doordat de cellofaan blokbodemzakjes voorzien zijn van een bodem kunt u de zakjes neerzetten. De gevulde en versierde zakjes staan erg leuk als verpakking in uw winkel.

Versier de cellofaan zakjes met een mooi satijnlint, kleine decoratie of een wensetiket en geef u klanten een compleet cadeautje!

Cellofaan zakjes en transparante ballen met paaseitjes

Transparante ballen met paaseitjes

Veel mensen hebben een mooie met paaseitjes versierde paastak in huis. Wat is er nu leuker om ook paaseitjes hierin te hangen! Met de transparante ballen kunt u de eitjes eenvoudig erin hangen.

De transparante ballen bestaan uit twee helften welke u op elkaar kunt klikken. U kunt de ballen vullen met paaseitjes en versieren met een mooi strikje. Met een mooi lintje door het oogje kunt u de ballen ophangen.

Organza zakjes voor Pasen

De organza zakjes Paashaas zijn erg leuke zakjes voor het verpakken van paaseitjes. De organza zakjes zijn voorzien van oortjes zodat het net op een paashaasje lijkt.

U kunt de paaseitjes eenvoudig in de paashaas zakjes doen. De zakjes zijn voorzien van een trekkoordje waarmee u de zakjes eenvoudig kunt sluiten.

Diamantzak met chocolade paashaas

Geschenkzakjes

Dit jaar hebben wij diverse luxe geschenkzakjes voor Pasen. Geschenkzakjes zijn gemakkelijk te gebruiken voor het snel maar toch ook feestelijk verpakken van kleinere geschenken. De zakjes zijn eenvoudig te sluiten met het koordje dat er aan bevestigt zit of erbij geleverd wordt.

De cadeauzakjes zijn veelal deels doorschijnend waardoor u en uw klanten het artikel wat verpakt is blijft zien. Dit is vooral erg leuk bij kleinere paasfiguren en paaseitjes.

Wilt u er wat extra’s van maken? Vul het zakjes dan met wat rozenblaadjes of natuurlijk raffia en versier het zakje met een decoratieknijper of een gelukspoppetje. U kunt aan het sluitkoordje uiteraard ook een cadeaukaartje of u visitekaartje vastbinden.

Geschenkzakjes voor Pasen

Diamantzakken voor chocolade paashazen

Diamantzakken zijn bij uitstek geschikt voor een leuke paasverpakking. Een grote chocolade paashaas kunt u op een leuke wijze verpakken in een diamantzak.

De chocolade paashaas kunt u eenvoudig in de diamantzak schuiven en aanvullen met paaseitjes. Versier de diamantzak met een mooi cadeaulint voor Pasen en mooi etiket en u heeft een leuke paasverpakking.

Diamantzak met chocolade paashaas

Verpakkingen voor Pasen bestellen