Boek van Sinterklaas

Boek van Sinterklaas

Speciaal voor Sinterklaas hebben wij een mooie luxe geschenkdoos in ons assortiment voor het verpakken van chocolade letters en kleinere cadeautjes.

Het boek van Sinterklaas is een luxe hard kartonnen geschenkdoos voorzien van een metallic gouden opdruk. Het boek van Sinterklaas is voorzien van een gouden inleg zodat deze geschikt is voor het verpakken van chocolade.

  • Pagina 1 van 1
  • Sorteren:
Geschenkdoos Boek van Sinterklaas

Koop 10 en bespaar 30%

Levertijd 1-2 werkdagen

€ 4,50 € 5,45

  • Sorteren:
  • Pagina 1 van 1
Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen op maat

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...

Taal

Filteren

Afmeting
Kleur
Dessin