Vrijdag 12 augustus zijn wij de gehele dag gesloten.
Bestellingen en e-mails op maandag 15 augustus weer in behandeling genomen!

Goedkoop satijnlint | Leverbaar in 6 breedtes en vele kleuren!

Goedkoop satijnlint | Leverbaar in 6 breedtes en vele kleuren!

Satijnlint is een van de meest gebruikte basislinten bij het maken van mooie strikken. Daarom hebben wij een nieuwe collectie goedkoop satijnlint double face toegevoegd aan ons assortiment. Goedkoop satijnlint is een leuk cadeaulint met een mooie glans en een luxe uitstraling dat uitermate geschikt is voor het maken van strikken.

Satijnlint in 6 breedtes

Het nieuwe double face satijnlint is leverbaar in 6 verschillende breedtes. Het satijnlint is te bestellen vanaf 3 mm tot en met een breedte van 38 mm. U kunt dus hele kleine strikjes, maar ook hele grote strikken maken. Doordat het goedkoop satijnlint in vele breedtes leverbaar is, kunt u voor ieder grootte cadeautje eenvoudig een mooie strik maken.

Satijnlint | Double face satijnlint in 6 breedtes!

Het satijnlint double face is in vele kleuren te bestellen. U kunt dus altijd satijnlint bestellen in de gewenste kleur. Het satijnlint is aan twee kanten glanzend en heeft een mooi afgewerkt randje. U kunt met het goedkope satijnlint eenvoudig de mooiste strikken maken. Het satijnlint laat zich eenvoudig verwerken tot een strik.

Goedkoop satijnlint bestellen

Het goedkoop satijnlint is eenvoudig te bestellen in onze webshop. U kunt de gewenste kleuren en breedtes toevoegen aan uw winkelwagen.

Bestel nu goedkoop satijnlint in 6 verschillende breedtes >>

Deel en like deze pagina!

Taal