Inpakpapier laten bedrukken

Inpakpapier laten bedrukken

Het personaliseren van uw inpakpapier is een manier om u duidelijk te onderscheiden van uw concurrenten. Het bedrukken van inpakpapier met uw bedrijfsnaam of logo behoort ook bij Decoma tot de mogelijkheden.

Wilt u een offerte voor het bedrukken van persoonlijk inpakpapier kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bij de aanvraag voor de offerte hebben wij onderstaande informatie nodig.

  • Breedte van de rollen
  • Papiersoort (kraft of gestreken kraft)
  • Aantal kleuren bedrukking
  • Bedrukking één- of tweezijdig
  • Gewenste afname (minimaal 250 kg, circa 32 rollen van 50 cm breed)
Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen op maat

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...

Taal