Tel. 026-7857872 | Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,00!

Welkom!

Satijnlint is een van de meest gebruikte cadeaulinten voor het maken van strikken bij het inpakken van een cadeautje. Het satijnlint is een goedkoop lint dat een luxe uitstraling heeft en daardoor erg geschikt is voor het maken van mooie strikken.

Het satijnlint is een basislint dat erg makkelijk te verwerken is. Doordat het satijnlint voorzien is van een soort stijfsel blijft de strik mooi staan als deze om het cadeautjes is gestrikt. Klanten die minder ervaring hebben in het maken van strikken kunnen met satijnlint eenvoudig een mooie strik maken.

Ons assortiment satijnlint bestaat uit vele breedtes cadeaulint welke in vele kleuren zijn te bestellen. Het basis satijnlint is zelfs in 50 verschillende kleuren leverbaar. U kunt het lint in diverse breedtes bestellen van 3 mm tot zelfs 20 cm voor het maken van hele grote strikken.

Het satijnlint is over het algemeen uit voorraad leverbaar. Heeft u het satijnlint snel nodig? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen voor u snel de actuele voorraad satijnlint doorgeven.

Bestel nu satijnlint in vele kleuren en diverse breedtes.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina