Vloeipapier laten bedrukken

Vloeipapier laten bedrukken

Bedrukt vloeipapier is een uitermate geschikt marketinginstrument voor veel bedrijven. Met een relatief lage investering kunt u vloeipapier laten bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam.

Of het nu gaat om een juwelier die zijn juwelendoosjes met bedrukt vloeipapier opvult, of een kledingwinkel die zijn kleding mooi verpakt in bedrukt vloeipapier. Het bedrukte vloeipapier kan in veel branches gebruikt worden.

Bedrukt vloeipapier

Bedrukt vloeipapier bestellen

Het bedrukken van vloeipapier is mogelijk vanaf 10.000 vellen. U kunt kiezen uit de afmetingen 40 x 60 cm of 50 x 70 cm.

Bedrukt vloeipapier is een stukje maatwerk waarbij een logo omgezet moet worden in een ontwerp dat op het vloeipapier bedrukt moet worden.

Wilt u dus meer informatie over bedrukt vloeipapier kunt u even contact opnemen met een van onze medewerkers.

Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakkingen op maat

Een mooie manier om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten is door het gebruik van gepersonaliseerde geschenkverpakkingen.

Een geschenkverpakking met uw naam en/of logo is als een visitekaartje. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en is direct herkenbaar voor uw klanten.

Wij kunnen voor het volgende voor u bedrukken: inpakpapier, vloeipapier, cadeaulint, papieren tassen en wensetiketten.

Lees verder...

Decoratie artikelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk decoraties zijn. Een cadeau zonder strik of een diner zonder tafelkleed geeft geen feestelijk gevoel.

Ons assortiment bevat een ruime selectie van decoratie artikelen. Het assortiment wordt ieder jaar aangepast aan het seizoen en de trend.

Bij decoraties kunt u denken aan tafellopers, strikken, papieren servies, slingers, gelukspoppetjes, waxinelichthouders en nog veel meer.

Lees verder...

Taal